Sperillen Camping hytte Dukkestua

Dukkestuen

Ligger rett ned for servicebygget. Enkelt med tanke på Toalett. Har kokemuligheter og kjøkkenvask. 3-4 sengeplasser. 1 køye som er bred i bunn og mulighet for en soveplass i stuen.
Pris pr. Døgn Kr. 600,-

Sperillen Camping Hytter Bekkebo

Bekkebo

Ligger litt for seg selv sør på campingen med stort uteareal. Gammel koselig tømmerhytte som inneholder 1 rom som er mest beregnet for enkel overnatting. Her er det ikke innlagt vann eller kokemuligheter. Felles kjøkken på camping-bygget kan brukes. 3 sengeplasser. En køye og en seng til å vippe ned til natten.
Pris pr. Døgn Kr. 450,-

Sperillen Camping Hytter Båthuset

Båthuset

Ligger idylisk til helt ned ved stranden og er den mest besøkte. Den har flott uteareal med plen rundt. Hytten har kokemuligheter og kjøkkenvask. Består av 1 stort rom med adskilt soveavdeling. 4-6 sengeplasser. 2 køyer som er brede i bunn slik at man kan ha barn + voksen eller barn + barn her.
Pris pr. Døgn Kr. 750,-

Sperillen Camping hytter Skolestua

Leilighet Skolestua

Ligger sør for servicebygget. Inneholder Kjøkken, stue og bad med toalett. 4 sengeplasser. Dobbel sovesofa på kjøkkenet og 2 plasser i stue.
Pris pr. Døgn Kr. 750,-

Sperillen Camping hytter leilighet

Leilighet Servicebygget

Ligger i toppetasjen på service-bygg ved siden av kiosken med egen inngang. Inneholder gang, bad, kjøkken, stor stue, 2 soverom, wc-rom og egen terrasse. 4 sengeplasser.
Utleid 2020

Vil du leie en av våre hytter?

Ta kontakt med oss på telefon eller mail

Telefon 45 26 03 91
eller klikk her for å sende oss en mail