Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: http://www.sperillencamping.no

Sperillen Camping

Ådalsveien 880

3524 Nes i Ådal

Telefon: 45 26 03 91

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer og Media

Vi har ingen kommentarer på denne side eller mulighet for å laste opp bilder og media.

Kontaktskjemaer

Vårt kontaktskjema inneholder NAVN, E-POST og MELDING. Dette går rett til oss på mail og vil ikke bli lagret noe annet sted. Vi bruker kun infoen til kontakt med kunden og det som står i meldingen. Denne infoen blir ikke delt med en tredjepart.

Informasjonskapsler og webanalyse

For å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. Vi analyserer informasjonen, og da bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics er sertifisert etter den uavhengige sikkerhetsstandarden ISO 27001 som er en av verdens mest anerkjente standarder for overholdelse av regler.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering. Du kan selv administrerer bruken av informasjonskapsler.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Difi anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den anonymiserte IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Din IP-adresse logges også i vårt wordpress sikkerhetsprogram for å unngå uønsket besøk. Det slettes etter 14 dager.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke informasjonen med andre men bruker det kun til vår egen webstatistikk eller for deg med kontaktskjema.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Det ligger ingen informasjon om deg på denne siden.

Din kontaktinformasjon

Skulle du være usikker på noe eller ønske å komme i kontakt med oss så send oss en mail på

post(alfrakrøll)sperillencamping.no